jueves, 29 de marzo de 2012

29/03/12
Hola a tots!! Com vos va?

No vos esglaieu pensant que heu d’anar a graduar-vos la vista, perquè el bloc anudos està publicant a les tres del migdia!

I, Cóm pot ser açò possible?  Dons bé, hui és 29-03-2012, o el que és el mateix, hui és el dia de la vaga general proposada pels sindicats, així que per aquest motiu, el nostre grup de classe i molts més estudiants i treballadors no han anat a fer feina, per així manifestar-se contra aquests canvis que volen, o que ha fet, el govern.

Però nosaltres no estem ací per a ficar-nos en política, si no per a informar als nostres seguidor dels motius per els quals, el bloc anudos, no podrà fer la seua segona entrada setmanal amb allò que hui s’hauria d’haver fet en la classe de Disseny dels Processos Educatius en l’Ensenyament Primari.

Ací vos deixem un enllaç de la pàgina web de informatius  Telecinco, http://www.telecinco.es/informativos/economia/Gobierno-huelga_general-reforma_laboral-29-M-sindicatos_0_1585641662.html encara que, en el dia d’avui, qualsevol pàgina web parlarà d’aquesta vaga general.

Ens acomiadem fins al dilluns!

No hay comentarios:

Publicar un comentario