jueves, 8 de marzo de 2012

08-03-12
Hola a tots! Com vos va a tots?
Doncs bé, hui en classe de disseny, el professor ens ha aplicat dos pràctiques que hem de fer.
La primera pràctica que Ferran ens ha explicat, és aquella pràctica de comparar els diferents currículums d’educació primària en les diferents comunitats autònomes. La principal observació que ens ha dit el professor, és que no hi ha que copiar i pegar, si no que hi ha que comentar aquelles coses més importants. Per altra banda, un altre objectiu que s’ha d’aconseguir en aquesta pràctica, és que no hi ha que posar aquelles coses que són iguals dels currículums, si no les diferències més importants que hi podem trobar, ja que no tots els currículums són iguals en totes les comunitats.
Per aquesta pràctica no hi ha una data fixa, ja que s’ha d’entregar quan el tinguem fet.
Recordarem breument, que el dilluns vam comentar que hui penjaríem un quadre, però al final no el penjarem hui, perquè per a fer la pràctica comentada anteriorment sobre el currículum, el necessitarem, i no volem desvelar cap misteri.
Després, Ferran ens ha penjat una pràctica en la qual consisteix analitzar en un quadre les competències bàsiques de les àrees, les quals hem de puntuar mitjançant creuetes (de tres fins a una creu, depenent del seu grau d’incorporació).
Després, hem utilitzat tola la classe per a organitzar els nostres grups de cóm anem a organitzar-nos totes les tasques que hem de fer.
Hui dijous 8 de Març ens agradaria acomiadar-nos, felicitant a totes les dones, ja que hui és el dia de la Dóna, i no volíem tancar aquesta entrada sense recordar-nos d’elles.
Per això, ací vos deixem una imatge i un vídeo el qual commemora a totes  aquelles dones que van morir en la fàbrica de tèxtil per defensar els seus drets.






Fins a la pròxima setmana!

1 comentario: