martes, 21 de febrero de 2012


02/02/12


Avui ha sigut el primer dia que hem tingut l’assignatura de Disseny dels processos educatius a l’educació primària. Aquesta assignatura ens la dóna el professor Ferran Oltran Llin, el qual, ja vam tindre el passat quadrimestre en l’assignatura de Gestió i Innovació amb contextos educatius.

Ferran ens ha presentat l’assignatura i ens ha comentat que hem de comprar un dossier compost per dotze temes, en els quals, ell a cada classe teòrica ens  els presentarà i explicarà amb un Power-point.

Pel que fa a la pràctica, podem trobar dos tipus: les individuals i les grupals. En aquesta taula observem les diferents pràctiques que hem de realitzar durant aquest quadrimestre.



PRÀCTIQUES INDIVIDUALS
PRÀCTIQUES EN GRUP
Lectura i anàlisi d’un llibre
Anàlisis d’articles experts
Articles i revistes educatives
Unitat didàctica
Webs educatives
Portafoli-blog
Prova examen
Model social, cultural, educatiu i integrador.



Cal recordar que les practiques esmentades anteriorment ja tenen data d’entrega, per la qual cosa, totes aquelles pràctiques que no siguen entregades a la data corresponent, no seran puntuades

.

Com anècdota direm que avui hem parlat sobre la webQuest i el Pecha Kucha, que significa:

-          webQuest: ferramenta que forma part d’una metodologia per al treball didàctic que consisteix en una investigació guiada, amb recursos principalmente procedents d’Internet, que promouen l’ utilització d’habilitats cognitives superiors, el treball cooperatiu i l’autonomia dels alumnes i inclou una avaluació autentica.

-          Pecha Kucha: forma de presentació en el qual s’exposa de manera fàcil. Exemple: presentació amb Power-point, les diapositives estan programades per a passar cada 20 segons, així tenim un temps determinat a l’hora de representar l’exposició.

Per a finalitzar la classe, el professor ens ha dit que buscarem el nom del gos de Paulov. De seguida, un company ho ha buscat en classe i ha trobat un nom, Slotrof, però aquest no era el correcte. Per tant, el professor ens va animar a que continuarem buscant.

I així ens acomiadem, fins a la pròxima sessió !

1 comentario:

  1. Ara, ja només queda posar-se al dia en les entrades. Ànim, aneu pel camí correcte.

    ResponderEliminar