jueves, 26 de abril de 2012

26-04-2012



Hui a classe de disseny Ferran ens ha clavat canya, ens ha parlat i informat sobre la unitat didàctica, del poquet temps que queda i de com anàvem a planificar els dies d’exposicions.
Així que només acabar de dir això cadascú s’ha col·locat amb el seu equip i ha començat a planificar-se i avançar treball.
Anudo’s s’ha reunit i ha comentat els dies que anem a quedar per reunir-nos i avançar la feina, nosaltres anem cooperant tots junts i duent entre tots amb un bon clima, encara que de vegades amb un poquet de estrés, el treball endavant.
Som un gran grup, que s’ajuda mútuament i planifica el temps per a no sofrir aclaparaments d’última hora, encara que de vegades quan arriba l’última setmana.... ELS NERVIOSISME RECORRE EL NOSTRE COS !
A continuació, després de deixar-nos una estona per fer tot l’anterior, hem aclarit quin dia anaven a fer les exposicions, en un principi ens ha tocat fer la nostra exposició el dia  14, però hi havia uns companys que no els anava gens bé i hem estat debatin si canviar-li-ho o no ja que un integrant de Anudo’s no estava maça conforme. Finalment pensem que anem a quedar-nos amb el dia que ens ha tocat, ja que queda poc temps i encara queden coses per retocar i fer de nou, així que amb certa tristesa pels companys afectats, no podem canviar-ho.

Amb tot açò i amb una gegant abraçada es despedeix Anudo's de tots vosaltres, benvolguts seguidors i seguidores, visitadors i visitadores i demés fins la setmana que ve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario